Vaderdag aanbieding

Geniet van het Vaderdag om u een romantisch verblijf aan te bieden. Ontdek onze speciale aanbieding voor Vaderdag, voor een verblijf in de nacht van zaterdag 12 juni op zondag 13 juni.

All-in formule voorgesteld aan 308€ voor 2 personen.


VaDERDAG ARRANGEMENT

Voorgesteld op 308€ voor 2 personen, deze speciale "Vaderdag" aanbieding is alleen beschikbaar voor een verblijf van zaterdag 12 juni tot zondag 13 juni.

Het omvat de volgende diensten: 

  • Overnachting in een tweepersoonskamer met alle comfort en een prachtig uitzicht op het meer van Plate Taille (check in: 15.00 uur);
  • Een fles champagne op uw kamer;
  • Het 3-gangen menu in het bistronomisch restaurant, La Brasserie des Lacs;
  • Ontbijt de volgende dag.

BONUS INBEGREPEN: een speciale aperitiefdoos met lokale producten om in uw kamer van te genieten!

Op zoek naar een manier om uw vrouw te bedanken voor al het moois dat ze als moeder doet? Dit is een geweldige kans om de gelegenheid te markeren!

Vul het formulier in via de knop hieronder om uw "Vaderdag" verblijf in Golden Lakes te boeken. Ons team zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw reservering te bevestigen.

BOEK NU

offre semaine hotel lacs eau d heure 600X450


Boekingsvoorwaarden :

50 % van de aanbetaling zal op het moment van de reservering of uiterlijk 15 dagen voor de datum van aankomst gedebiteerd worden..

Annuleringsvoorwaarden :
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering tot 15 dagen voor de datum van aankomst worden geen kosten in rekening gebracht.

  • Bij gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 15 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.

  • Bij gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 5 dagen voor de aankomstdatum wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.

* Annuleringsvoorwaarden voor speciale aanbiedingen zijn restrictiever dan de voorwaarden van het hotel. Gelieve de voorwaarden op uw reserveringsbevestiging te negeren.

Tags: Hotel

Dernières news

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.

Read more

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Heeft u de EcoCheques van vorig jaar nog niet uitgegeven door gebrek aan ideeën? Of heeft u er net ontvangen? Neem ze mee op reis!

Read more

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dit is zeldzaam genoeg om gemeld te worden: honden zijn welkom in ons hotel. Bekijk dit artikel voor voorwaarden, tarieven en informaties.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact