Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dit is zeldzaam genoeg om gemeld te worden: honden zijn welkom in ons hotel. Bekijk dit artikel voor voorwaarden, tarieven en informaties.


hotel chien admis lacs eau d heure 600X450

HOTEL DAT HONDEN ACCEPTEERT

Bent u op zoek naar een hotel dat honden accepteert? U bent naar de juiste plaats gekomen. Ons bedrijf is gecertificeerd DOG-FRIENDLY.

Met een verblijf in ons 4-sterrenhotel bevindt u in het hart van de natuur in een unieke groene omgeving in België Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij onze gasten de mogelijkheid bieden om hun viervoetige metgezel mee te nemen, zodat hij ook volledig van deze prachtige bestemming kan genieten.

Warm, functioneel, aantrekkelijk en toegankelijk voor iedereen ... zelfs uw huisdieren! Dit is de filosofie van het Golden Lakes Hotel.

DIEREN IN HET GOLDEN LAKES HOTEL

Bij Golden Lakes verwelkomen we uw huisdieren door u een hotel aan te bieden dat huisdieren accepteert.

Tegen een toeslag van 15€ per huisdier en per nacht, kan uw huisdier met u mee op de kamer.

Weet u niet goed hoe u met uw huisdieren moet organiseren elke keer als je op vakantie gaat? Kies voor een verblijf in de Golden Lakes. Wij hebben de oplossing voor uw probleem!

Met deze toeslag 15€ per nacht, is het organisatie van uw verblijf nog nooit zo eenvoudig geweest. Het enige wat u hoeft te doen is de aanwezigheid van uw hond, uw kat of een ander dier aan te geven wanneer u reserveert. U hoeft alleen maar te genieten van uw kamer in de Golden Lakes.

REGELS EN VOORWAARDEN VOOR EEN VERBLIJF MET EEN HOND IN HET HOTEL

Of hij nu in je handtas past of dat hij het type is om deze op te eten..., uw hond of kat is van harte welkom in onze hotelkamers in Lacs de l'Eau d'Heure. Net als hun familie hebben ze het recht om van een vakantie aan de oevers van het meer te genieten.

Tijdens uw verblijf in ons hotel, en om het verblijf van andere gasten zo aangenaam mogelijk te maken, wordt uw huisdier niet toegelaten in de ontbijtzaal of het restaurant. Hij zal geduldig in uw kamer moeten wachten terwijl u geniet van een moment in onze faciliteiten. Hetzelfde geldt voor een bezoek Ann de Spa-Wellness.

Voor de rest zijn er geen andere voorwaarden waaraan moet worden voldaan. De wandelingen langs het ravel en in de bossen rond het hotel en de meer zijn voor u. Geen twijfel dat uw hond u op zijn eigen manier bedanken en blij zijn om weer in zijn kamer te zijn na een mooie dag in de natuur.

Zoals u kunt zien, biedt het Golden Lakes Hotel u een oplossing voor uw weekends, groot of klein, en vakanties, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u zich kunt organiseren en hoe u uw huisdier kunt houden.

Uw huisdieren hebben ook recht op vakanties die op de hoogtepunt van de liefde die u hen geeft en zij u geeft.
Klik op de knop hieronder om uw kamer te reserveren bij Lacs de l'Eau d'Heure en vergeet niet te vermelden dat uw huisdier meekomt.

BOEKING 

Tags: Hotel

Dernières news

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Une navette entre la gare de Walcourt et les Lacs de l'Eau d'Heure

Une navette entre la gare de Walcourt et les Lacs de l'Eau d'Heure

Excellente nouvelle pour ceux qui ne sont pas motorisés et qui souhaitent s'offrir un agréable moment au bord des Lacs de l'Eau d'Heure, une navette est mise en place cet été au départ de la gare de Walcourt.

Read more

Waldorado - L'émission RTL TVI de passage au Golden Lakes Hotel

Waldorado - L'émission RTL TVI de passage au Golden Lakes Hotel

L'émission RTL TVI, Waldorado, en tournage au Golden Lakes pour présenter nos infrastructures et promouvoir les offres d'emploi à pourvoir au sein de notre complexe touristique. Découvrez la séquence dans cet article.

Read more

EURO 2021 - Diffusion des matchs

EURO 2021 - Diffusion des matchs

Vous séjournez dans notre établissement durant l'Euro 2021 et vous vous demandez si vous pourrez suivre les matchs de votre équipe préférée? Découvrez toutes les infos dans cet article.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact