Lovely Sunday

Elke zondagavond beschikbaar, de perfecte combo: Spa, restaurant, slapen! 

VANAF 221€
voor 2 persons


spa 3 wellness lacs eau d heure centre bien etre 1200X900

Zondagavond aanbod 

Sluit je weekend in stijl af, of begin je week op de mooiste manier, het hangt ervan af! Onze Lovely Sunday aanbieding is elke zondagavond geldig.

Ga naar de meren voor een moment van puur genot om te delen met je partner! Kom ontspannen in onze Cinq Mondes SPA op zondag in de late namiddag.

U zult genieten van het overdekte warmwaterzwembad, onze jacuzzi en de verschillende sauna's en u zult zich kunnen ontspannen op de schommelstoelen in onze ontspanningsruimte. 

Daarna wacht u een diner voor twee in ons bistronomisch restaurant. Onze chef bereidt een 3-gangen ontdekkingsmenu met lokale producten.

Onze kamers en hun comfortabele beddengoed geven u een uitstekende nachtrust. Geniet de volgende dag van uw ontbijt voordat u naar huis gaat en begin uw week in topvorm!

PRIJS : 221€ voor 2 personen

Toeslag meerzicht: 15€.
Aanbieding geldig buiten de schoolvakanties en de vooravond van feestdagen..

Dit verblijf is inclusief :

 Tweepersoonskamer (meerzicht supplement 15€)

Overnachting in een standaard tweepersoonskamer met uitzicht op het meer en het omliggende landschap. De kamer heeft een kingsize tweepersoonsbed, badkamer en volledige uitrusting: airconditioning, flatscreen-tv, WIFI-toegang, kluis, haardroger, enz. 

chambre double 3 lacs eau d heure golden lakes hotel

 Toegang tot de SPA 

De Cinq Mondes SPA opent de deuren van haar wellness centrum, een intieme ruimte beperkt tot 14 personen, ideaal voor ontspanning en welzijn. U krijgt een toegang van 2 uur, te bepalen op zondag vanaf 14 uur.  

spa 2 wellness lacs eau d heure centre bien etre 1200X900

 Menu "Ontdekken" 

Uw tafel wacht op u in La Brasserie des Lacs, het bistronomische restaurant van ons etablissement. Onze chef bereidt een 3-gangen menu op basis van regionale producten.

06082019 BrasserieDesLacs 005 WEB

 Ontbijt  

Ons team heet u welkom in ons restaurant voor een continentaal ontbijtbuffet. Het ontbijt wordt geserveerd van 7.00 tot 10.00 uur.

Buffet petit déjeuner au Golden LAkes Hotel

BOEKING

Tags: Hotel

Dernières news

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Excellente nouvelle pour les adeptes de bien-être, le SPA Wellness du Golden Lakes Hotel devient partenaire de la marque leader cosmétique français, Cinq Mondes!

Read more

Dimanche 15/5 - Dégustation

Dimanche 15/5 - Dégustation "L'Intrépide" à La Brasserie des Lacs

Notre restaurant La Brasserie des Lacs organise une soirée spéciale le dimanche 15 mai. Découvrez "L'Intrépide", une dégustation sous la forme d'un menu 9 services en présence d'un invité surprise. A découvrir dans cet article.

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact