La Nuit Etoilée : Vincent Gardinal - Le Prieuré Saint-Géry

VRIJDAG 19/03 - FULL
ZATERDAG 20/03 - FULL

Chef Vincent Gardinal van Le Prieuré Saint-Géry, een met Michelinsterren bekroond restaurant in Beaumont, nodigt zichzelf deze vrijdag 19 en deze zaterdag 20 maart uit in de keukens van de Golden Lakes en biedt een gastronomisch 4-gangenmenu aan.


De speciale sterrennacht van Vincent Gardinal - Le Prieuré Saint-Géry

Deze speciale formule, die geldig is op vrijdag 19 en op zaterdag 20 maart en wordt aangeboden in het kader van de Golden Lakes Starry Nights, een gastronomisch en vernieuwend concept, omvat de volgende diensten:

  Het gastronomische 4-gangenmenu en de aperitiefhapjes bereid door sterrenkok Vincent Gardinal en zijn team van Le Prieuré Saint-Géry.

Ontdek het menu  

  Een fles wijn voorgesteld door de chef en een fles water inbegrepen.

 De nacht in een comfortabele kamer met een prachtig uitzicht op de natuur die het hotel omringt.

 Het ontbijt voor de volgende dag.

Aangeboden voor 390€ voor 2 personen, is dit verblijf van 2 dagen / 1 nacht met sterrenhemel alleen beschikbaar op reservering via de Golden Lakes.

complet photo des chefs vincent gardinal

Le Prieuré Saint-Géry is ...


Reserveringsvoorwaarden* :

De aanbetaling van 50 % zal worden afgeschreven op het moment van de reservering of uiterlijk 15 dagen voor de datum van uw aankomst.

Annuleringsvoorwaarden* :
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering tot 15 dagen voor de aankomstdatum, worden geen kosten in rekening gebracht.
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 15 dagen voor de aankomstdatum, zal 50% van het bedrag in rekening worden gebracht.
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 5 dagen voor de aankomstdatum, zal 100% van het bedrag in rekening worden gebracht..

* De annuleringsvoorwaarden van de arrangementen zijn strenger dan de voorwaarden van het hotel, houd geen rekening met de voorwaarden op uw reserveringsbevestiging.

Tags: Hotel

Dernières news

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Excellente nouvelle pour les adeptes de bien-être, le SPA Wellness du Golden Lakes Hotel devient partenaire de la marque leader cosmétique français, Cinq Mondes!

Read more

Dimanche 15/5 - Dégustation

Dimanche 15/5 - Dégustation "L'Intrépide" à La Brasserie des Lacs

Notre restaurant La Brasserie des Lacs organise une soirée spéciale le dimanche 15 mai. Découvrez "L'Intrépide", une dégustation sous la forme d'un menu 9 services en présence d'un invité surprise. A découvrir dans cet article.

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact