La Nuit Etoilée : Raphael Adam - L'Essentiel

VRIJDAG 12/03 - FULL
ZATERDAG 13/03 - FULL

Chef Raphael Adam van L'Essentiel, een met Michelinsterren bekroond restaurant in Temploux, nodigt zichzelf deze vrijdag 12 maart en deze zaterdag 13 maart uit in de keukens van de Golden Lakes en biedt een gastronomisch 4-gangenmenu aan.


De speciale sterrennacht van Raphael Adam - L'Essentiel

Deze speciale formule, die geldig is op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart en wordt aangeboden in het kader van de Golden Lakes Starry Nights, een gastronomisch en vernieuwend concept, omvat de volgende diensten:

  Het gastronomische 4-gangenmenu en de aperitiefhapjes bereid door sterrenkok Raphael Adam en zijn team van L'Essentiel.

Ontdek het menu  

  Een fles wijn voorgesteld door de chef en een fles water inbegrepen.

 De nacht in een comfortabele kamer met een prachtig uitzicht op de natuur die het hotel omringt.

 Het ontbijt voor de volgende dag.

Aangeboden voor 390€ voor 2 personen, is dit verblijf van 2 dagen / 1 nacht met sterrenhemel alleen beschikbaar op reservering via de Golden Lakes.

adam raphael complet

L'Essentiel is ...


Reserveringsvoorwaarden* :

De aanbetaling van 50 % zal worden afgeschreven op het moment van de reservering of uiterlijk 15 dagen voor de datum van uw aankomst.

Annuleringsvoorwaarden* :
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering tot 15 dagen voor de aankomstdatum, worden geen kosten in rekening gebracht.
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 15 dagen voor de aankomstdatum, zal 50% van het bedrag in rekening worden gebracht.
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 5 dagen voor de aankomstdatum, zal 100% van het bedrag in rekening worden gebracht..

* De annuleringsvoorwaarden van de arrangementen zijn strenger dan de voorwaarden van het hotel, houd geen rekening met de voorwaarden op uw reserveringsbevestiging.

Tags: Hotel

Dernières news

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.

Read more

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Heeft u de EcoCheques van vorig jaar nog niet uitgegeven door gebrek aan ideeën? Of heeft u er net ontvangen? Neem ze mee op reis!

Read more

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dit is zeldzaam genoeg om gemeld te worden: honden zijn welkom in ons hotel. Bekijk dit artikel voor voorwaarden, tarieven en informaties.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Dit is een nieuwigheid voor de opening van het toeristisch seizoen 2020. Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact