La Nuit Etoilée : Raphael Adam - L'Essentiel

VRIJDAG 12/03 - FULL
ZATERDAG 13/03 - FULL

Chef Raphael Adam van L'Essentiel, een met Michelinsterren bekroond restaurant in Temploux, nodigt zichzelf deze vrijdag 12 maart en deze zaterdag 13 maart uit in de keukens van de Golden Lakes en biedt een gastronomisch 4-gangenmenu aan.


De speciale sterrennacht van Raphael Adam - L'Essentiel

Deze speciale formule, die geldig is op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart en wordt aangeboden in het kader van de Golden Lakes Starry Nights, een gastronomisch en vernieuwend concept, omvat de volgende diensten:

  Het gastronomische 4-gangenmenu en de aperitiefhapjes bereid door sterrenkok Raphael Adam en zijn team van L'Essentiel.

Ontdek het menu  

  Een fles wijn voorgesteld door de chef en een fles water inbegrepen.

 De nacht in een comfortabele kamer met een prachtig uitzicht op de natuur die het hotel omringt.

 Het ontbijt voor de volgende dag.

Aangeboden voor 390€ voor 2 personen, is dit verblijf van 2 dagen / 1 nacht met sterrenhemel alleen beschikbaar op reservering via de Golden Lakes.

adam raphael complet

L'Essentiel is ...


Reserveringsvoorwaarden* :

De aanbetaling van 50 % zal worden afgeschreven op het moment van de reservering of uiterlijk 15 dagen voor de datum van uw aankomst.

Annuleringsvoorwaarden* :
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering tot 15 dagen voor de aankomstdatum, worden geen kosten in rekening gebracht.
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 15 dagen voor de aankomstdatum, zal 50% van het bedrag in rekening worden gebracht.
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 5 dagen voor de aankomstdatum, zal 100% van het bedrag in rekening worden gebracht..

* De annuleringsvoorwaarden van de arrangementen zijn strenger dan de voorwaarden van het hotel, houd geen rekening met de voorwaarden op uw reserveringsbevestiging.

Tags: Hotel

Dernières news

L'automne aux Lacs de l'Eau d'Heure: 5 activités en pleine nature

L'automne aux Lacs de l'Eau d'Heure: 5 activités en pleine nature

Situé en Belgique, le site des Lacs de l'Eau d'Heure est l'endroit idéal pour une escapade en automne. Avec ses nombreux sentiers de ballades, ses paysages idylliques et ses nombreuses activités, vous pourrez vivre des moments inoubliables. À l’automne, le domaine des lacs offre une toute autre vision de la nature et les couleurs chatoyantes font surface. Voici notre top 5 des activités à faire lors de votre séjour automnal !

Read more

Welke activiteiten te doen met uw partner aan de Lacs de l'Eau d'Heure?

Welke activiteiten te doen met uw partner aan de Lacs de l'Eau d'Heure?

De meren van l'Eau d'Heure, gelegen in België, zijn de ideale plek voor een romantisch uitje. Met zijn vele wandelpaden, groene landschappen en talrijke activiteiten kunt u onvergetelijke momenten beleven met uw wederhelft. Hier zijn onze top 5 activiteiten om als koppel te doen tijdens een romantisch verblijf op het platteland!

Read more

DE BROUWERIJ GAAT IN LENTE-MODUS!

DE BROUWERIJ GAAT IN LENTE-MODUS!

Het restaurant van het hotel, La Brasserie des Lacs, biedt een menu dat speciaal is samengesteld voor de komst van de lente! Iets om uw ogen en uw smaakpapillen te verwennen! Ontdek het in dit artikel!

Read more

Wat zijn de voordelen van een spa moment?

Wat zijn de voordelen van een spa moment?

Wil je voor jezelf zorgen en de voordelen van een spa-moment kennen? Bekijk dit artikel om de voordelen ervan te ontdekken!

Read more

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Wanneer is het beste moment om een bedrijfsseminar te organiseren?

Wanneer is het beste moment om een bedrijfsseminar te organiseren?

Plant u een bedrijfsseminarie en vraagt u zich af wanneer het beste moment is om uw personeel samen te brengen? Lees dit artikel voor onze tips en de beste tijden voor een bedrijfsevenement, of het nu gaat om teambuilding, een seminar of een familiedag.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact