Mise à jour le  08/06/2021 - 10h30

COVID-19 INFORMATIE

Een geplande verblijf?

Als u binnenkort een verblijf heeft gepland in ons hotel, hier vindt u een paar informatie over de situatie in ons hotel en de diensten die momenteel worden aangeboden.

Sanitaires maatregelen

Om u in de beste sanitaire omstandingheden te verwelkomen en uw veiligheid te garanderen, zijn hier enkele van de maatregelen die binnen het bedrijf genomen zijn:

 • Alcoholische gel dispenser in de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel.
 • Vloermarkering in de receptie.
 •  Plexiglas voor de receptie en foodtruck balies
 •  Gemeenschappelijke toiletten (elke 30 minuten schoongemaakt).
 •  Al ons frontofficepersoneel dat voor de Gasten staat, draagt maskers.
 •  Verplicht masker voor mensen boven de 12 jaar in gesloten ruimten (receptie)
Spa - Wellness

Het Wellness Center is sinds 9 juni VOLLEDIG OPEN. Behandelingen en massages zijn beschikbaar, evenals toegang tot de spa - wellness. Het is beperkt tot 8 personen per 2 uur.

Boek uw behandelingen en toegang voor uw aankomst op onze website: WELLNESS

 

Restauration
 • ONTBIJT: vanaf vrijdag 11 juni wordt het ontbijt opnieuw als continentaal buffet in de seminariezalen van ons hotel geserveerd. Een take-away formule is nog steeds beschikbaar voor gasten die dat wensen.
 • RESTAURANT : vanaf 9 juni gaat de restaurantzaal weer open. U kunt eten op het terras met uitzicht op het meer, of binnen. Ontdek het menu en de informatie op de restaurantpagina: La Brasserie des Lacs
 • BAR: de brasserie is geopend van maandag tot vrijdag van 15.00 tot 21.30 uur en van zaterdag tot zondag van 10.00 tot 22.30 uur
la brasserie des lacs eau d heure golden lakes
Activiteiten - loisir

Bijna alle activiteiten rond het meer zijn weer beschikbaar.

Voor natuurliefhebbers zijn hier 3 ideeën van activiteiten om de streek te ontdekken.

 • FIETSTOCHT : de receptie verhuurt fietsen (mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen). Kaarten met routebeschrijvingen staan tot uw beschikking. Open 7/7.
 • WANDELEN ROND DE MEREN : dit is ongetwijfeld de beste manier om de schitterende streek van de Lacs de l'Eau d'Heure te ontdekken. Kaarten met de mooiste wandelroutes rond de meren zijn verkrijgbaar bij de receptie.
 • ELECTRISCHE ALL-TERRAIN SCOOTERS : Voor de meer avontuurlijke, de All-Terrain elektrische scooters van het Natura Park bieden u verschillende routes tussen bossen en Ravel. Activiteiten beschikbaar in het Weekend en tijdens de schoolvakanties.
activite trottinette electrique lacs de leau d heure

Dernières news

Une navette entre la gare de Walcourt et les Lacs de l'Eau d'Heure

Une navette entre la gare de Walcourt et les Lacs de l'Eau d'Heure

Excellente nouvelle pour ceux qui ne sont pas motorisés et qui souhaitent s'offrir un agréable moment au bord des Lacs de l'Eau d'Heure, une navette est mise en place cet été au départ de la gare de Walcourt.

Read more

Waldorado - L'émission RTL TVI de passage au Golden Lakes Hotel

Waldorado - L'émission RTL TVI de passage au Golden Lakes Hotel

L'émission RTL TVI, Waldorado, en tournage au Golden Lakes pour présenter nos infrastructures et promouvoir les offres d'emploi à pourvoir au sein de notre complexe touristique. Découvrez la séquence dans cet article.

Read more

EURO 2021 - Diffusion des matchs

EURO 2021 - Diffusion des matchs

Vous séjournez dans notre établissement durant l'Euro 2021 et vous vous demandez si vous pourrez suivre les matchs de votre équipe préférée? Découvrez toutes les infos dans cet article.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact