Updated 04/01/2021 - 10h30


 INFO COVID19

Na de laatste overheidsmaatregelen en gezien de huidige gezondheidssituatie is het hotel van maandagmorgen tot en met donderdag 04 februari gesloten.

Heeft u een reservering?

Als u een gepland verblijf tijdens deze periode heeft, zal ons team persoonlijk contact met u opnemen, hetzij per e-mail, hetzij per telefoon, om het uitstel van uw reservering te organiseren.

Wilt u ons in deze periode helpen?

Bekijk onze cadeaubonpagina. Maak de mensen waar u van houdt gelukkig! ?

Reserveringen zijn ook open voor elk verblijf vanaf 5 februari.

Volg ons op Facebook of op Instagram om meer te weten te komen over onze speciale aanbiedingen.

Tot ziens en bedankt!

Met deze boodschap willen we u ook bedanken voor uw aanwezigheid en voor uw trouw gedurende de laatste weken en maanden.

In de hoop jullie in 2021 te verwelkomen, het hele team voegt zich bij mij aan om jullie een heel gelukkig nieuwjaar te wensen.

Met vriendelijke groeten.

Het Golden Lakes-team.

Dernières news

KROKUSVAKANTIE: WIJ ZIJN OPEN!

KROKUSVAKANTIE: WIJ ZIJN OPEN!

Wilt u tijd nemen voor uzelf in u bubbel tijdens deze krokusvakantie? De Golden Lakes heet u welkom voor een verblijf in het hart van de natuur. Ontdek wat je deze week te wachten staat in dit artikel.

Read more

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.

Read more

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dit is zeldzaam genoeg om gemeld te worden: honden zijn welkom in ons hotel. Bekijk dit artikel voor voorwaarden, tarieven en informaties.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Heeft u de EcoCheques van vorig jaar nog niet uitgegeven door gebrek aan ideeën? Of heeft u er net ontvangen? Neem ze mee op reis!

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Dit is een nieuwigheid voor de opening van het toeristisch seizoen 2020. Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact