Mise à jour le  08/06/2021 - 10h30

COVID-19 INFORMATIE

Een geplande verblijf?

Als u binnenkort een verblijf heeft gepland in ons hotel, hier vindt u een paar informatie over de situatie in ons hotel en de diensten die momenteel worden aangeboden.

Sanitaires maatregelen

Om u in de beste sanitaire omstandingheden te verwelkomen en uw veiligheid te garanderen, zijn hier enkele van de maatregelen die binnen het bedrijf genomen zijn:

 • Alcoholische gel dispenser in de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel.
 • Vloermarkering in de receptie.
 •  Plexiglas voor de receptie en foodtruck balies
 •  Gemeenschappelijke toiletten (elke 30 minuten schoongemaakt).
 •  Al ons frontofficepersoneel dat voor de Gasten staat, draagt maskers.
 •  Verplicht masker voor mensen boven de 12 jaar in gesloten ruimten (receptie)
Spa - Wellness

Het Wellness Center is sinds 9 juni VOLLEDIG OPEN. Behandelingen en massages zijn beschikbaar, evenals toegang tot de spa - wellness. Het is beperkt tot 8 personen per 2 uur.

Boek uw behandelingen en toegang voor uw aankomst op onze website: WELLNESS

 

Restauration
 • ONTBIJT: vanaf vrijdag 11 juni wordt het ontbijt opnieuw als continentaal buffet in de seminariezalen van ons hotel geserveerd. Een take-away formule is nog steeds beschikbaar voor gasten die dat wensen.
 • RESTAURANT : vanaf 9 juni gaat de restaurantzaal weer open. U kunt eten op het terras met uitzicht op het meer, of binnen. Ontdek het menu en de informatie op de restaurantpagina: La Brasserie des Lacs
 • BAR: de brasserie is geopend van maandag tot vrijdag van 15.00 tot 21.30 uur en van zaterdag tot zondag van 10.00 tot 22.30 uur
la brasserie des lacs eau d heure golden lakes
Activiteiten - loisir

Bijna alle activiteiten rond het meer zijn weer beschikbaar.

Voor natuurliefhebbers zijn hier 3 ideeën van activiteiten om de streek te ontdekken.

 • FIETSTOCHT : de receptie verhuurt fietsen (mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen). Kaarten met routebeschrijvingen staan tot uw beschikking. Open 7/7.
 • WANDELEN ROND DE MEREN : dit is ongetwijfeld de beste manier om de schitterende streek van de Lacs de l'Eau d'Heure te ontdekken. Kaarten met de mooiste wandelroutes rond de meren zijn verkrijgbaar bij de receptie.
 • ELECTRISCHE ALL-TERRAIN SCOOTERS : Voor de meer avontuurlijke, de All-Terrain elektrische scooters van het Natura Park bieden u verschillende routes tussen bossen en Ravel. Activiteiten beschikbaar in het Weekend en tijdens de schoolvakanties.
activite trottinette electrique lacs de leau d heure

Dernières news

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Excellente nouvelle pour les adeptes de bien-être, le SPA Wellness du Golden Lakes Hotel devient partenaire de la marque leader cosmétique français, Cinq Mondes!

Read more

Dimanche 15/5 - Dégustation

Dimanche 15/5 - Dégustation "L'Intrépide" à La Brasserie des Lacs

Notre restaurant La Brasserie des Lacs organise une soirée spéciale le dimanche 15 mai. Découvrez "L'Intrépide", une dégustation sous la forme d'un menu 9 services en présence d'un invité surprise. A découvrir dans cet article.

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact