Mise à jour le 19/04/2021 - 10h30

COVID-19 INFORMATIE

Een geplande verblijf?

Als u binnenkort een verblijf heeft gepland in ons hotel, hier vindt u een paar informatie over de situatie in ons hotel en de diensten die momenteel worden aangeboden.

Sanitaires maatregelen

Om u in de beste sanitaire omstandingheden te verwelkomen en uw veiligheid te garanderen, zijn hier enkele van de maatregelen die binnen het bedrijf genomen zijn:

 • Alcoholische gel dispenser in de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel.
 • Vloermarkering in de receptie.
 •  Plexiglas voor de receptie en foodtruck balies
 •  Gemeenschappelijke toiletten (elke 30 minuten schoongemaakt).
 •  Al ons frontofficepersoneel dat voor de Gasten staat, draagt maskers.
 •  Verplicht masker voor mensen boven de 12 jaar in gesloten ruimten (receptie)
Spa - Wellness

Helaas is het wellnesscentrum « PA-WELLNESS » van de Golden Lakes momenteel gesloten wegens COVID. Wij wachten op richtlijnen van de regering in deze zaak om de de heropeningsdatum bekend te maken.

MAAR, de massages zijn vanaf maandag 26 april weer beschikbaar.

 

Restauration
 • ONTBIJT: Deze wordt als een Lunch pakket gediend. Dit kunt u aan de receptie van het restaurant van het hotel afhalen.
 • FOODTRUCK : De FoodTruck bevindt zich op de parkeerplaats van het hotel en is tijdens schoolvakanties en in het weekend geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Het Foodtruck biedt lunchsnacks en ''s avonds warme maaltijden. ontdek hier de Menu-kaart : Menu Foodtruck
 • SCHOTELS TE VERWARMEN : Bij de receptie van het hotel worden cateringgerechten verkocht in de vorm van potten om op te warmen in de microgolf. Als u in uw kamer verblijft, is er een microgolf beschikbaar bij de receptie op uw gerechten te verwarmen. Voor studio’s, suites en appartementen is er een microgolf in uw accomodatie.
 • DRANKJES : De foodtruck biedt een specifiek menu met dranken (wijnkaart, softs en andere warme dranken).
service traiteur golden lakes lacs eau dheure
Activiteiten - loisir

Ondanks de huidige beperkingen en sluitingen, volgt hier een lijst van enkele van de voorgestelde activiteiten rond de Golden Lakes:

 • FIETSTOCHT : de receptie verhuurt fietsen (mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen). Kaarten met routebeschrijvingen staan tot uw beschikking. Open 7/7.
 • WANDELEN ROND DE MEREN : dit is ongetwijfeld de beste manier om de schitterende streek van de Lacs de l'Eau d'Heure te ontdekken. Kaarten met de mooiste wandelroutes rond de meren zijn verkrijgbaar bij de receptie.
 • ELECTRISCHE ALL-TERRAIN SCOOTERS : Voor de meer avontuurlijke, de All-Terrain elektrische scooters van het Natura Park bieden u verschillende routes tussen bossen en Ravel. Activiteiten beschikbaar in het Weekend en tijdens de schoolvakanties.
activite trottinette electrique lacs de leau d heure
ZOU U ONS WILLEN HELPEN TIJDENS DEZE PERIODE?

Bezoek onze « cadeaubonnen » pagina en gelieve de mensen die je liefhebt ?

Om op de hoogte te blijven van nieuws en speciale aanbiedingen, volg ons op onze Facebook of  Instagram -account en meld u aan voor onze newsletter.

Met vriendelijke groeten.

de team van de Golden Lakes.

Dernières news

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.

Read more

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Heeft u de EcoCheques van vorig jaar nog niet uitgegeven door gebrek aan ideeën? Of heeft u er net ontvangen? Neem ze mee op reis!

Read more

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dit is zeldzaam genoeg om gemeld te worden: honden zijn welkom in ons hotel. Bekijk dit artikel voor voorwaarden, tarieven en informaties.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Dit is een nieuwigheid voor de opening van het toeristisch seizoen 2020. Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact