• Start
  • News
  • Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 


hotel avec borne recharge electrique belgique

Elektrische oplaadstations in het Golden Lakes Hotel

Bezit u een elektrische auto en bent u op zoek naar een hotel met oplaadpunten, zodat u kunt rondrijden en reizen zonder u zorgen te hoeven maken over waar en hoe u uw auto moet opladen?

het volgende nieuws zou je blij moeten maken! The Golden Lakes is nu een van de weinige hotels in België die zijn gasten gratis oplaadstations aanbiedt.

Elektrische oplaadstations, een apparaat dat nog (te) zeldzaam is in de wereld van het toerisme

Elektrische mobiliteit zit in de lift! hoewel het aantal oplaadpunten voor elektrische voertuigen toeneemt, zijn ze nog steeds te zeldzaam in huisvestingsoplossing. Het Golden Lakes Hotel is een uitzondering op de wereld en biedt dit soort infrastructuur nu aan zijn gasten aan.

Deze extra klantenservice sluit aan bij het milieubeleid dat ons hotel sinds de opening in maart 2019 volgt.

Het Golden Lakes Hotel heeft het Green Key-Label gekregen en voert op verschillende gebieden ecologische acties uit (waaronder groene mobiliteit) om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen.

De Golden Lakes oplaadstations, aan de praktische kant

De 4 terminals van het hotel bevinden zich op de gratis privé parkeerplaats voor de receptie van het hotel.

Gasten kunnen hun elektrische auto opladen met hun eigen e-fuel card. Om te helpen in geval van nood, verkoopt de receptie universele oplaadkaarten voor 10,00€.

Ondekt hieronder welke operatoren compatibel zijn met de centrales van het Golden Lakes Hotel.

hotel avec bornes electriques recharge vehicule


 

Tags: Hotel

Dernières news

DE BROUWERIJ GAAT IN LENTE-MODUS!

DE BROUWERIJ GAAT IN LENTE-MODUS!

Het restaurant van het hotel, La Brasserie des Lacs, biedt een menu dat speciaal is samengesteld voor de komst van de lente! Iets om uw ogen en uw smaakpapillen te verwennen! Ontdek het in dit artikel!

Read more

Wat zijn de voordelen van een spa moment?

Wat zijn de voordelen van een spa moment?

Wil je voor jezelf zorgen en de voordelen van een spa-moment kennen? Bekijk dit artikel om de voordelen ervan te ontdekken!

Read more

Welke activiteiten te doen met uw partner aan de Lacs de l'Eau d'Heure?

Welke activiteiten te doen met uw partner aan de Lacs de l'Eau d'Heure?

De meren van l'Eau d'Heure, gelegen in België, zijn de ideale plek voor een romantisch uitje. Met zijn vele wandelpaden, groene landschappen en talrijke activiteiten kunt u onvergetelijke momenten beleven met uw wederhelft. Hier zijn onze top 5 activiteiten om als koppel te doen tijdens een romantisch verblijf op het platteland!

Read more

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Wanneer is het beste moment om een bedrijfsseminar te organiseren?

Wanneer is het beste moment om een bedrijfsseminar te organiseren?

Plant u een bedrijfsseminarie en vraagt u zich af wanneer het beste moment is om uw personeel samen te brengen? Lees dit artikel voor onze tips en de beste tijden voor een bedrijfsevenement, of het nu gaat om teambuilding, een seminar of een familiedag.

Read more

CASE STUDY  -  Un team-building aan de meren van l'Eau d'Heure

CASE STUDY - Un team-building aan de meren van l'Eau d'Heure

Client Référenceur.be - Op zoek naar een mooie plek om een residentiële teambuilding te organiseren met het hele team ter gelegenheid van de 10e verjaardag van het agentschap, wendde Referenceur zich tot de bestemming aan de meren van l'Eau d'Heure !

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact