La Nuit Etoilée : Vincent Gardinal - Le Prieuré Saint-Géry

ZATERDAG 20/03 - GASTRONOMISCH VERBLIFT

Chef Vincent Gardinal van het met een Michelin-ster bekroonde etablissement Le Prieuré Saint-Géry nodigt zichzelf deze zaterdag 20 maart uit in de keukens van het hotel en biedt een gastronomisch 4-gangenmenu aan.


De speciale sterrennacht van Vincent Gardinal - Le Prieuré Saint-Géry

Op zaterdag 20 maart, als onderdeel van de Golden Lakes Starry Nights, kiest u een gastronomisch afhaalmenu om uw verblijf in uw villa compleet te maken.

  Het gastronomische 4-gangenmenu en de aperitiefhapjes bereid door sterrenkok Vincent Gardinal en zijn team van Le Prieuré Saint-Géry.

Ontdek het menu  

  Drankjes niet inbegrepen

Vul het formulier in met de knop hieronder. U zult een e-mail ontvangen met de instructies die u moet volgen om uw reservering te valideren.

BOEK UW VERBLIJF 

les nuits etoilees golden lakes vincent gardinal le prieure saint gery

Le Prieuré Saint-Géry is ...


Reserveringsvoorwaarden* :

De aanbetaling van 50 % zal worden afgeschreven op het moment van de reservering of uiterlijk 15 dagen voor de datum van uw aankomst.

Annuleringsvoorwaarden* :
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering tot 15 dagen voor de aankomstdatum, worden geen kosten in rekening gebracht.
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 15 dagen voor de aankomstdatum, zal 50% van het bedrag in rekening worden gebracht.
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 5 dagen voor de aankomstdatum, zal 100% van het bedrag in rekening worden gebracht..

* De annuleringsvoorwaarden van de arrangementen zijn strenger dan de voorwaarden van het hotel, houd geen rekening met de voorwaarden op uw reserveringsbevestiging.

Tags: Hotel

Dernières news

DE BROUWERIJ GAAT IN LENTE-MODUS!

DE BROUWERIJ GAAT IN LENTE-MODUS!

Het restaurant van het hotel, La Brasserie des Lacs, biedt een menu dat speciaal is samengesteld voor de komst van de lente! Iets om uw ogen en uw smaakpapillen te verwennen! Ontdek het in dit artikel!

Read more

Wat zijn de voordelen van een spa moment?

Wat zijn de voordelen van een spa moment?

Wil je voor jezelf zorgen en de voordelen van een spa-moment kennen? Bekijk dit artikel om de voordelen ervan te ontdekken!

Read more

Welke activiteiten te doen met uw partner aan de Lacs de l'Eau d'Heure?

Welke activiteiten te doen met uw partner aan de Lacs de l'Eau d'Heure?

De meren van l'Eau d'Heure, gelegen in België, zijn de ideale plek voor een romantisch uitje. Met zijn vele wandelpaden, groene landschappen en talrijke activiteiten kunt u onvergetelijke momenten beleven met uw wederhelft. Hier zijn onze top 5 activiteiten om als koppel te doen tijdens een romantisch verblijf op het platteland!

Read more

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

L'automne aux Lacs de l'Eau d'Heure: 5 activités en pleine nature

L'automne aux Lacs de l'Eau d'Heure: 5 activités en pleine nature

Situé en Belgique, le site des Lacs de l'Eau d'Heure est l'endroit idéal pour une escapade en automne. Avec ses nombreux sentiers de ballades, ses paysages idylliques et ses nombreuses activités, vous pourrez vivre des moments inoubliables. À l’automne, le domaine des lacs offre une toute autre vision de la nature et les couleurs chatoyantes font surface. Voici notre top 5 des activités à faire lors de votre séjour automnal !

Read more

Wanneer is het beste moment om een bedrijfsseminar te organiseren?

Wanneer is het beste moment om een bedrijfsseminar te organiseren?

Plant u een bedrijfsseminarie en vraagt u zich af wanneer het beste moment is om uw personeel samen te brengen? Lees dit artikel voor onze tips en de beste tijden voor een bedrijfsevenement, of het nu gaat om teambuilding, een seminar of een familiedag.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact