CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.


service traiteur golden lakes lacs eau dheure

SAMENWERKING MET CATERAAR PAULUS

Na de nieuwe overheidsmaatregelen van vrijdag 30 oktober, zijn we blij u te kunnen blijven verwelkomen in ons viersterrenhotel.

Hoewel het hotel open blijft, zal ons restaurant dat tot nu toe exclusief voor onze klanten beschikbaar was, vanaf maandag 2 november zijn deuren volledig sluiten.

We voorzien echter een afhaaldienst te Golden Lakes, verzorgd door de gerenommeerde Traiteur Paulus en zijn Ca Mijote formule.

EEN KWALITEITSVOLLE CATERING

Speciaal voor de gelegenheid is er op de parkeerplaats van het hotel een foodtruck ingericht die u elke dag verschillende warme gerechten aanbiedt. U kunt uw menu samenstellen aan de hand van de door de Paulus Caterer bedachte gerechten en deze op uw kamer consumeren.

Op zoek naar smaak en esthetiek

Alle afhaalmaaltijden worden bereid in de Paulus Catering workshop in Ciney. De verschillende recepten worden door professionele chefs samengesteld, waarbij de smaak van verse seizoensproducten wordt benadrukt. Zij kopen zoveel mogelijk lokaal om de waarde van de Belgische producten in de kijker te zetten.

Paulus Catering doet er tevens alles aan om de gerechten opperbest te presenteren. Esthetiek en presentatie van de recepten zijn voor hen erg belangrijk.

Bekijk hier het afhaalmenu en reserveer ze tijdens het inchecken te Golden Lakes. Ruime keuze aan voorgerechten, soepen, klassieke en seizoensgebonden stoofschotels, bijgerechten, sauzen en desserts.

BEKIJK HET MENU


NB : Ook de ontbijt service wordt behouden. Het ontbijt wordt nu aangeboden als een afhaalpakket voor op de kamer.


 

Tags: Hotel

Dernières news

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Une navette entre la gare de Walcourt et les Lacs de l'Eau d'Heure

Une navette entre la gare de Walcourt et les Lacs de l'Eau d'Heure

Excellente nouvelle pour ceux qui ne sont pas motorisés et qui souhaitent s'offrir un agréable moment au bord des Lacs de l'Eau d'Heure, une navette est mise en place cet été au départ de la gare de Walcourt.

Read more

Waldorado - L'émission RTL TVI de passage au Golden Lakes Hotel

Waldorado - L'émission RTL TVI de passage au Golden Lakes Hotel

L'émission RTL TVI, Waldorado, en tournage au Golden Lakes pour présenter nos infrastructures et promouvoir les offres d'emploi à pourvoir au sein de notre complexe touristique. Découvrez la séquence dans cet article.

Read more

EURO 2021 - Diffusion des matchs

EURO 2021 - Diffusion des matchs

Vous séjournez dans notre établissement durant l'Euro 2021 et vous vous demandez si vous pourrez suivre les matchs de votre équipe préférée? Découvrez toutes les infos dans cet article.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact