CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.


service traiteur golden lakes lacs eau dheure

SAMENWERKING MET CATERAAR PAULUS

Na de nieuwe overheidsmaatregelen van vrijdag 30 oktober, zijn we blij u te kunnen blijven verwelkomen in ons viersterrenhotel.

Hoewel het hotel open blijft, zal ons restaurant dat tot nu toe exclusief voor onze klanten beschikbaar was, vanaf maandag 2 november zijn deuren volledig sluiten.

We voorzien echter een afhaaldienst te Golden Lakes, verzorgd door de gerenommeerde Traiteur Paulus en zijn Ca Mijote formule.

EEN KWALITEITSVOLLE CATERING

Speciaal voor de gelegenheid is er op de parkeerplaats van het hotel een foodtruck ingericht die u elke dag verschillende warme gerechten aanbiedt. U kunt uw menu samenstellen aan de hand van de door de Paulus Caterer bedachte gerechten en deze op uw kamer consumeren.

Op zoek naar smaak en esthetiek

Alle afhaalmaaltijden worden bereid in de Paulus Catering workshop in Ciney. De verschillende recepten worden door professionele chefs samengesteld, waarbij de smaak van verse seizoensproducten wordt benadrukt. Zij kopen zoveel mogelijk lokaal om de waarde van de Belgische producten in de kijker te zetten.

Paulus Catering doet er tevens alles aan om de gerechten opperbest te presenteren. Esthetiek en presentatie van de recepten zijn voor hen erg belangrijk.

Bekijk hier het afhaalmenu en reserveer ze tijdens het inchecken te Golden Lakes. Ruime keuze aan voorgerechten, soepen, klassieke en seizoensgebonden stoofschotels, bijgerechten, sauzen en desserts.

BEKIJK HET MENU


NB : Ook de ontbijt service wordt behouden. Het ontbijt wordt nu aangeboden als een afhaalpakket voor op de kamer.


 

Tags: Hotel

Dernières news

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Excellente nouvelle pour les adeptes de bien-être, le SPA Wellness du Golden Lakes Hotel devient partenaire de la marque leader cosmétique français, Cinq Mondes!

Read more

Dimanche 15/5 - Dégustation

Dimanche 15/5 - Dégustation "L'Intrépide" à La Brasserie des Lacs

Notre restaurant La Brasserie des Lacs organise une soirée spéciale le dimanche 15 mai. Découvrez "L'Intrépide", une dégustation sous la forme d'un menu 9 services en présence d'un invité surprise. A découvrir dans cet article.

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact