• Start
  • News
  • De Golden Lakes is toegewijd aan het dynamische "BIENVENUE VELO" programma

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.


golden lakes label bienvenue velo wallonie

"Bienvenue Vélo":
DE GOLDEN LAKES HEEFT NU HET LABEL!

Het label "Bienvenue Vélo", dat wordt gecoördineerd door het Commissariaat-generaal voor Toerisme, staat voor een uitrusting en diensten die zijn aangepast aan het onthaal van fietsers.

Dit label, dat zeer populair is in Wallonië, is nu de trots van het Golden Lakes Hotel, dat kan bogen op het logo bij de ingang van het etablissement.

Om voor dit label in aanmerking te komen, moet een toeristische accommodatie aan een hele reeks zorgvuldig vastgestelde criteria voldoen om zo goed mogelijk aan de specifieke behoeften van fietsers te voldoen.

Hier zijn een paar voorbeelden:

  • Gelegen zijn op maximaal 5 km van een fietsnetwerk (RAVeL, point to node netwerken,…).
  • Stel gratis een veilige en overdekte ruimte ter beschikking.
  • Zorg zo nodig voor een reparatieset en een EHBO-doos.
  • Informeer de klanten over de mogelijkheden van een stevige maaltijd.
  • Nuttige informatie te verstrekken over fietsnetwerken en diensten voor fietsers.

"Bienvenue Vélo", EEN GARANTIE VOOR KWALITEIT!

"Bienvenue vélo", een garantie voor een aangepast en kwaliteitsvol onthaal voor fietsliefhebbers. Door te kiezen voor een verblijf in een accommodatie met het label "Bienvenue Vélo", bent u er zeker van dat u stopt op een plek waar u, fietsers en mountainbikers, goed ontvangen wordt!

In het Golden Lakes Hotel wordt er alles aan gedaan om het fietsers naar de zin te maken. Op de terugweg van uw fietstocht beschikt u over alle benodigdheden om uw fiets veilig op te bergen, te repareren of schoon te maken!

Er zijn verschillende specifieke diensten en uitrustingen opgezet om de fietsers te ontvangen in een omgeving die bevorderlijk is voor hun welzijn.

balade velo bienvenue lacs eau d heure

FIETSVERHUUR EN WANDELKAARTEN

Met hetzelfde doel om het fietsen te bevorderen, verhuurt het Golden Lakes nu fietsen bij de receptie. Afhankelijk van uw behoeften, kiest u een stadsfiets, een mountainbike of een elektrische fiets.

De tarieven vindt u op onze website, maar de verhuur gebeurt bij uw aankomst aan de receptie.

Ons team staat tot uw beschikking om u te informeren over de verschillende wandeltochten rond de meren en de vele bewegwijzerde routes die de prachtige streek rond de Gouden Meren rijk is.

BOEKING 


 

Tags: Hotel

Dernières news

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Excellente nouvelle pour les adeptes de bien-être, le SPA Wellness du Golden Lakes Hotel devient partenaire de la marque leader cosmétique français, Cinq Mondes!

Read more

Dimanche 15/5 - Dégustation

Dimanche 15/5 - Dégustation "L'Intrépide" à La Brasserie des Lacs

Notre restaurant La Brasserie des Lacs organise une soirée spéciale le dimanche 15 mai. Découvrez "L'Intrépide", une dégustation sous la forme d'un menu 9 services en présence d'un invité surprise. A découvrir dans cet article.

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact