HET HOTEL BLIJFT OPEN!

Ook met de nieuwe overheidsmaatregelen blijft het hotel open. U kan terecht in ons gastronomisch restaurant. Alles staat klaar om u in alle veiligheid te kunnen ontvangen zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf.


Le 17/10/2020

WIJ ZIJN OPEN!

Ondanks de nieuwe maatregelen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd, blijft het Golden Lakes Hotel open. We blijven u verwelkomen in deze moeilijke tijden en leven de nieuwe maatregelen zorgvuldig na.

Ons restaurant 'La Brasserie des Lacs' blijft uitsluitend open voor hotelgasten. Een speciaal 3-gangen hersft menu wordt aangeboden voor een vaste prijs van 40€ per persoon.

Daarnaast blijft ook het gloednieuwe wellness centrum geopend, zodat u helemaal tot rust kan komen te Golden Lakes.

Hotel, restaurant, wellness, ... de perfecte ingrediënten voor een aangenaam verblijf voor één of meerdere nachten niet zo ver van huis.

Bovendien verhuren we fietsen opdat u de prachtige hersftlandschappen van het Lacs de l'Eau d'Heure in al zijn kleuren kunt ontdekken.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers blijft uiteraard onze prioriteit. We passen alle nodige maatregelen toe om de verspreiding van het virus tegen te gaan en garanderen tevens een optimaal comfort en een kwaliteitsvolle dienstverlening.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen,

De directie.

BOEKING

studio PREMIUM lacs eau d heure golden lakes

 

Tags: Golden Lakes Hotel

Dernières news

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Une navette entre la gare de Walcourt et les Lacs de l'Eau d'Heure

Une navette entre la gare de Walcourt et les Lacs de l'Eau d'Heure

Excellente nouvelle pour ceux qui ne sont pas motorisés et qui souhaitent s'offrir un agréable moment au bord des Lacs de l'Eau d'Heure, une navette est mise en place cet été au départ de la gare de Walcourt.

Read more

Waldorado - L'émission RTL TVI de passage au Golden Lakes Hotel

Waldorado - L'émission RTL TVI de passage au Golden Lakes Hotel

L'émission RTL TVI, Waldorado, en tournage au Golden Lakes pour présenter nos infrastructures et promouvoir les offres d'emploi à pourvoir au sein de notre complexe touristique. Découvrez la séquence dans cet article.

Read more

EURO 2021 - Diffusion des matchs

EURO 2021 - Diffusion des matchs

Vous séjournez dans notre établissement durant l'Euro 2021 et vous vous demandez si vous pourrez suivre les matchs de votre équipe préférée? Découvrez toutes les infos dans cet article.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact