HET HOTEL BLIJFT OPEN!

Ook met de nieuwe overheidsmaatregelen blijft het hotel open. U kan terecht in ons gastronomisch restaurant. Alles staat klaar om u in alle veiligheid te kunnen ontvangen zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf.


Le 17/10/2020

WIJ ZIJN OPEN!

Ondanks de nieuwe maatregelen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd, blijft het Golden Lakes Hotel open. We blijven u verwelkomen in deze moeilijke tijden en leven de nieuwe maatregelen zorgvuldig na.

Ons restaurant 'La Brasserie des Lacs' blijft uitsluitend open voor hotelgasten. Een speciaal 3-gangen hersft menu wordt aangeboden voor een vaste prijs van 40€ per persoon.

Daarnaast blijft ook het gloednieuwe wellness centrum geopend, zodat u helemaal tot rust kan komen te Golden Lakes.

Hotel, restaurant, wellness, ... de perfecte ingrediënten voor een aangenaam verblijf voor één of meerdere nachten niet zo ver van huis.

Bovendien verhuren we fietsen opdat u de prachtige hersftlandschappen van het Lacs de l'Eau d'Heure in al zijn kleuren kunt ontdekken.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers blijft uiteraard onze prioriteit. We passen alle nodige maatregelen toe om de verspreiding van het virus tegen te gaan en garanderen tevens een optimaal comfort en een kwaliteitsvolle dienstverlening.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen,

De directie.

BOEKING

studio PREMIUM lacs eau d heure golden lakes

 

Tags: Golden Lakes Hotel

Dernières news

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.

Read more

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Heeft u de EcoCheques van vorig jaar nog niet uitgegeven door gebrek aan ideeën? Of heeft u er net ontvangen? Neem ze mee op reis!

Read more

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dit is zeldzaam genoeg om gemeld te worden: honden zijn welkom in ons hotel. Bekijk dit artikel voor voorwaarden, tarieven en informaties.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact