HET HOTEL BLIJFT OPEN!

Ook met de nieuwe overheidsmaatregelen blijft het hotel open. U kan terecht in ons gastronomisch restaurant. Alles staat klaar om u in alle veiligheid te kunnen ontvangen zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf.


Le 17/10/2020

WIJ ZIJN OPEN!

Ondanks de nieuwe maatregelen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd, blijft het Golden Lakes Hotel open. We blijven u verwelkomen in deze moeilijke tijden en leven de nieuwe maatregelen zorgvuldig na.

Ons restaurant 'La Brasserie des Lacs' blijft uitsluitend open voor hotelgasten. Een speciaal 3-gangen hersft menu wordt aangeboden voor een vaste prijs van 40€ per persoon.

Daarnaast blijft ook het gloednieuwe wellness centrum geopend, zodat u helemaal tot rust kan komen te Golden Lakes.

Hotel, restaurant, wellness, ... de perfecte ingrediënten voor een aangenaam verblijf voor één of meerdere nachten niet zo ver van huis.

Bovendien verhuren we fietsen opdat u de prachtige hersftlandschappen van het Lacs de l'Eau d'Heure in al zijn kleuren kunt ontdekken.

De gezondheid van onze klanten en onze medewerkers blijft uiteraard onze prioriteit. We passen alle nodige maatregelen toe om de verspreiding van het virus tegen te gaan en garanderen tevens een optimaal comfort en een kwaliteitsvolle dienstverlening.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen,

De directie.

BOEKING

studio PREMIUM lacs eau d heure golden lakes

 

Tags: Golden Lakes Hotel

Dernières news

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag, een moment om er even tussenuit te gaan!

Valentijnsdag wordt door velen beschouwd als een commercieel en marketinggebeuren, maar het is ook een uitgelezen kans om samen een romantische tijd door te brengen. Zoek uit wat je kunt verwachten in Golden Lakes.

Read more

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Le SPA de l'hôtel devient un SPA Cinq Mondes!

Excellente nouvelle pour les adeptes de bien-être, le SPA Wellness du Golden Lakes Hotel devient partenaire de la marque leader cosmétique français, Cinq Mondes!

Read more

Dimanche 15/5 - Dégustation

Dimanche 15/5 - Dégustation "L'Intrépide" à La Brasserie des Lacs

Notre restaurant La Brasserie des Lacs organise une soirée spéciale le dimanche 15 mai. Découvrez "L'Intrépide", une dégustation sous la forme d'un menu 9 services en présence d'un invité surprise. A découvrir dans cet article.

Read more

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsverhuur bij Golden Lakes

Fietsen zijn nu te huur bij de receptie van het domein. Bekijk de fietstypen en tarieven in dit artikel.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact