Moederdag aanbieding

Behandel uw moeder of uw vrouw. Ontdek onze speciale aanbieding voor Moederdag, voor een verblijf in de nacht van zaterdag 8 mei op zondag 9 mei.

All-in formule voorgesteld aan 236€ voor 2 personen.


MOEDERDAG ARRANGEMENT

Voorgesteld op 236€ voor 2 personen, deze speciale "Moederdag" aanbieding is alleen beschikbaar voor een verblijf van zaterdag 8 mei tot zondag 9 mei.

Het omvat de volgende diensten: 

  • Overnachting in een tweepersoonskamer met alle comfort en een prachtig uitzicht op het meer van Plate Taille (check in: 15.00 uur);
  • Ontbijt de volgende dag.
  • Een 30' behandeling voor de moeder met een gratis wellness box!

Op zoek naar een manier om uw vrouw te bedanken voor al het moois dat ze als moeder doet? Dit is een geweldige kans om de gelegenheid te markeren!

Vul het formulier in via de knop hieronder om uw "Moederdag" verblijf in Golden Lakes te boeken. Ons team zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw reservering te bevestigen.

BOEK NU

offre speciale fete des mere golden lakes lacs eau dheure

offre speciale fete des mere golden lakes lacs eau dheure 2


Boekingsvoorwaarden :

50 % van de aanbetaling zal op het moment van de reservering of uiterlijk 15 dagen voor de datum van aankomst gedebiteerd worden..

Annuleringsvoorwaarden :
  • In geval van gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering tot 15 dagen voor de datum van aankomst worden geen kosten in rekening gebracht.

  • Bij gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 15 dagen voor de aankomstdatum wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.

  • Bij gehele of gedeeltelijke annulering van uw reservering minder dan 5 dagen voor de aankomstdatum wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.

* Annuleringsvoorwaarden voor speciale aanbiedingen zijn restrictiever dan de voorwaarden van het hotel. Gelieve de voorwaarden op uw reserveringsbevestiging te negeren.

Tags: Hotel

Dernières news

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Een hotel met elektrische oplaadstations bij de Lac de l’Eau d’Heure

Het Golden lakes Hotel is een van de hotels die hun gasten oplaadpunten aanbieden om hun elektrische auto op te laden, en is zeldzaam genoeg om in de kijker te worden gezet. 

Read more

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE

DE GOLDEN LAKES IS TOEGEWIJD AAN HET DYNAMISCHE "BIENVENUE VELO" PROGRAMMA.

Een verblijf in een logies met het label "Bienvenue Vélo" is de garantie dat u halt houdt op een plaats waar u, fietsers en mountainbikers, goed onthaald zult worden! De Golden Lakes is er trots op dit label te hebben gekregen.

Read more

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

CATERING EN AFHAALMAALTIJDEN

Door de sluiting van ons restaurant door de huidige omstandigheden, bieden wij onze klanten een cateringservice aan met afhaalmaaltijden voor op de kamer.

Read more

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Betaal uw verblijf met ecoecheques

Heeft u de EcoCheques van vorig jaar nog niet uitgegeven door gebrek aan ideeën? Of heeft u er net ontvangen? Neem ze mee op reis!

Read more

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dog-Friendly: HOTEL, HONDEN ZIJN TOEGESTAAN

Dit is zeldzaam genoeg om gemeld te worden: honden zijn welkom in ons hotel. Bekijk dit artikel voor voorwaarden, tarieven en informaties.

Read more

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL

DE GOLDEN LAKES KRIJGEN HET LABEL "GREEN KEY"

Deze zomer heeft het hotel het prestigieuze GREEN KEY eco-label gekregen. Ontdek in dit artikel de maatregelen die zijn genomen om dit certificaat te behalen.

Read more

Tel : +32 (0)71 31.71.19

Contact